Discuz! Board

找回密码
 立即注册
搜索
热搜: 活动 交友 discuz
查看: 5|回复: 0
打印 上一主题 下一主题

Filmowe koszulki na jesień – hit czy kit?

[复制链接]

5

主题

0

好友

25

积分

新手上路

Rank: 1

跳转到指定楼层
楼主
发表于 3 天前 |只看该作者 |倒序浏览
Ostatnio dotarem na zestawienie koszulek filmowych, jakie s modne tej jesieni, i potrzebuj przyzna, e problem mnie zaciekawi. Z pewnej cechy to tradycyjne wzory, które z lat przewijaj si w popkulturze, jak nadruki z Gwiezdnych Wojen” czy herb Hogwartu dla mioników Harry’ego Pottera. Z rónej – nie brakuje równie bardziej humorystycznych propozycji, takich jak Bathman” czy zabawny napis Brudny Harry to mój stary”.

Najbardziej wpady mi w oko koszulki z cytatami i memami, na przypadek one does not simply” z Wadcy Piercieni”. To taki rodzaj, który z razu przyciga koncentracj i zawiera umiech. Z zmiany grafiki inspirowane Tarantino czy American Psycho” maj bardziej niebezpieczny, wyrazisty charakter – korzystne dla kogo, kto lubi podkrela styl mocnymi akcentami.

Koszulki filmowe z nadrukiem tworz bezporedni urok, jednak pamitam wraenie, e wikszo pocztków istnieje obecnie kilka oklepana. Kluczem paci si sposób, w który je chodzimy. Fajnie wygldaj w zestawieniu z jeansow kurtk, bluz czy rozpit koszul, bo to nie s tak nachalne, a jeszcze robi wraenie. Dla mnie tak kontroluj si te duo subtelne, które podkrelaj charakter, tylko nie dominuj caej stylizacji.

Ciekaw jestem, jak Wy to widzicie – nosicie takie koszulki na co dzień czy uywacie je troch jako dodatek dla fanów konkretnych filmów?
回复

使用道具 举报

您需要登录后才可以回帖 登录 | 立即注册

Archiver|手机版|Comsenz Inc.

GMT+8, 2025-10-11 19:39 , Processed in 0.132838 second(s), 20 queries .